Prevederi generale

Site-ul pharaon.ro este detinut si adminstrat de compania S.C. Pharaon Company S.R.L, care se identifica prin RO 15062923 si are sediul in Buftea, judetul Ilfov, str. Vlasiei nr. 39A.

Pharaon.ro este specializat in vanzarea produselor alimentare si livrarea acestora in Buftea, Darza, Crevedia si Mogosoaia.

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului, este denumita pe parcursul acestor termeni si conditii “Client”.

Inainte de efectuarea oricarei tranzactii, Clientul este obligat sa ia la cunostinta si sa accepte termenii si conditiile bifand casuta “Sunt de acord cu termenii si conditiile“.

S.C. Pharaon Company S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica prezentul contract ori de cate ori este necesar, fara o notificare prealabila a Clientului. Continuarea folosirii site-ului prin comandarea si achizitionarea de produse, se considera acceptul acestuia cu privire la modificarile facute.

Toate comenzile efectuate prin intermediul site-ului vor fi onorate in limita stocului disponibil, Pharaon.ro rezervandu-si dreptul de a limita cantitatile comandate de catre Client sau de a refuza livrarea unei comenzi fara explicatii suplimentare.

Pharaon.ro prezinta pe site produsele impreuna cu descrierea cat mai exacta a acestora, permitand Clientului sa ia la cunostinta informatiile esentiale inainte de a face o comanda finala/definitiva.

Prin efectuarea unei comenzi, Clientul recunoaste ca a luat la cunostinta toate datele afisate pe site despre produsele comandate (denumire, pret, ingrediente/compozitie, greutate, cantitate, informatii speciale despre produs, diverse limitari de cantitate etc.) si ca le accepta fara nicio rezerva.

Preturile produselor si serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei si au toate taxele incluse, cu exceptia taxelor de transport la domiciliu. Preturile sunt aplicabile in momentul validarii comenzii de catre Client.

Clientul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor si/sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un bun si/sau un serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui bun/serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului/serviciului.

Prin finalizarea comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

Plata comenzilor se va face la livrare sau la ridicarea produselor din magazin.

Politica de retur

Returnarea produselor se poate face in urmatoarele situatii:

1. Produsele nealimentare pot fi returnate in termen de 14 zile de la primirea lor fara nicio explicatie, atata timp cat acestea sunt sigiliate si neutilizare. Costurile de retur vor fi suportate de catre client.

2. Produsul nu este conform cu specificatiile sau prezinta defecte. In acest caz, costurile de retur vor fi suportate de catre Pharaon.ro

3. Comanda a fost livrata gresit. In acest caz, costurile de retur vor fi suportate de catre Pharaon.ro

4. Produsele alimentare nu pot fi returnate.

Urmariti-ne pe Facebook